Hemköp
Hemköp

Hemköp Stigbergstorget

Publicerad
27 maj 2014


Ny butikschef på Hemköp Stigbergstorget

Hej, jag heter Anna Rakic och är ny butikschef här på Stigbergstorget sedan några veckor tillbaka. Du har kanske inte märkt några större skillnader ännu men jag tänkte berätta lite om vad jag vill göra.

 Mer ekologiskt
Till att börja med kommer det att bli mer ekologiskt och Kravmärkt. Det är roligt att se att efterfrågan tagit fart ordentligt och vi satsar på både bredare sortiment och lägre priser.

 Mer vegetariskt
Man behöver inte vara vegetarian för att vilja äta något annat än kött och fläsk ibland. Om du kommer till Stigbergstorget får du mycket att välja på och vi hjälper gärna till med idéer och recept.

 Mer närproducerat
Borta bra men hemma bäst – därför väljer vi mer från närområdet. Bland annat blir det mer härligt bröd från Dahls Bageri och mer charkvaror från Härryda Karlsson.

 Mer dialog
Som ny butikschef är jag förstås väldigt intresserad av vad du tycker och vill. Jag hoppas därför att du stöter på mig i butiken om du har några önskemål eller synpunkter. Du är också välkommen att ringa 031 – 704 51 00 eller e-posta till anna.rakic@hemkop.se

Om jag avslutningsvis skulle säga något mer om mig själv så är jag en 42-årig 2-barnsmor som jobbat 23 år inom Hemköp, senast som butikschef i Mölndal. Jag brinner för att finna fina färskvaror och ser fram mot att erbjuda dem till dig.

Hitta till oss

Hitta smartaste vägen till din butik

Tjänsten tillhandahålls av
Resrobot

GPS-koordinater

Latitud: 57,6987549
Longitud: 11,9348434