COOKIES

På hemköp.se använder vi cookies för att individanpassa webbplatsen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
Hemköp

Fishcakes med avokado, mango & kokosris

4 port, ca 30 min

1. Skär 3⁄4 av fisken i tärningar och mixa till färs. Tärna resterande fisk till små kuber och rör ner i färsen tillsammans med övriga ingredienser.

2. Koka upp kokosgrädde, vatten och salt. Tillsätt riset och koka enligt anvisning.

3. Skär mango och avokado i tärningar, blanda med bladspenat och pressad lime.

4. Rulla färsen till biffar och stek gyllen- bruna på medelhög värme, ca 5–10 min.

5. Servera med ris och mangosallad.

Allergiinformation

Detta recept innehåller: Gluten, Ägg, Fisk eller skaldjur

Näringsinformation

Näringsvärde per portion: Energi: 785 kcal (3298 Kj) Fett: 23g Kolhydrater: 107g Fibrer: 7g Protein: 33g