COOKIES

På hemköp.se använder vi cookies för att individanpassa webbplatsen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
Hemköp

Zucchini- & halloumibollar med quinoasallad

4 port, ca 20 min

1. Skölj kikärtorna, låt rinna av och mixa med ägg och vitlök.

2. Riv zucchini grovt och lägg i durkslag. Pressa ur vätska.

3. Riv morötter och halloumi. Hacka soltorkade tomater. Blanda samman alla ingredienser til bollarna.

4. Koka quinoan med en buljongtärning i rikligt med vatten, ca 20 minuter.

5. Forma smeten till bollar eller biffar och stek gyllenbruna i olivolja.

6. Häll av quinoan i en sil och låt rinna av. Tärna zuchinihalvan och skiva rödlöken tunt. Blanda ihop alla ingredienser till quinoasalladen och servera med bollarna.

7. Blötlägg cashewnötterna i kallt vatten minst 1 timme. Mixa alla ingredienser i en matberedare, smaka av med salt och svartpeppar.

Allergiinformation

Detta recept innehåller: Mjölkprotein, Laktos, Ägg, Nötter

Näringsinformation

Näringsvärde per portion: Energi: 1257 kcal (5262 Kj) Fett: 71g Kolhydrater: 100g Fibrer: 22g Protein: 50g