Just nu har vi driftstörning för e-handelskunder som handlar med upphämtning från vissa butiker i Mälardalen, Västra Götaland och Dalarna. Läs mer här
4 port, ca 20 min
2 msk grön currypasta
1 msk olja
5 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
1 brk kokosmjölk
2 msk fisksås
500 g laxfilé, tärnad
100 g champinjoner, halverade
1 ask körsbärstomater
1 broccolihuvud, i mindre buketter och stammen skivad
½ lime, saften från
1 kruka koriander
Salt
Tillbehör:
4 port kokt jasminris
1. Fräs currypasta i olja ca 1 minut, tillsätt vatten, buljongtärning, kokosmjölk och fisksås och låt koka samman några minuter.
2. Lägg i fisk, champinjoner, tomater och broccoli. Låt sjuda under lock 3–5 minuter.
3. Smaka av med limesaft, koriander och fisksås.
4. Servera i skålar med kokt jasminris.