Hemköp

Hemköp Göteborg Torslanda C

Öppet idag 7-22

Välkommen till Hemköp!

Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. Hos oss hittar du en stor och inspirerande frukt och gröntavdelning där vi erbjuder delad frukt. Är du istället ute efter en sallad har vi självklart en välkomnande salladsbar som är öppen butikens alla timmar.

Vår ambition är att vägleda dig till fina varor. Därför har vi egen märkning på det vi tycker om lite extra. Det kan vara allt från köttbullar till kärnfria meloner. Vi även ett eget butikskök där du kan köpa smörgåsar, fyllda baguetter, räkmackor och smörgåstårtor.

I vår butik finner du alltid butiksbakat bröd. Vi satsar på att ha ett stort sortiment där vi varierar med surdeg på helgerna. Vi samarbetar också med Dahl bageri för beställning av tårtor och annat i cateringväg. Besök även vår fantastiska delikatessdisk. Förutom chark och varm mat som grillade revbensspjäll och grillad kyckling, har vi jättefina ostar från Falbygden och vår lokala ostgrossist Hugo Ericsson.

Du är givetvis även välkommen att besöka vår stora förbutik för dina post-, spel och tipsärenden.

Varmt välkommen till oss.
Thomas Axell, butikschef med personal

Enklare vardag med hemköp.se

På hemköp.se håller vi öppet dygnet runt, året runt! Perfekt för matälskare med ont om tid. Klicka hem maten och hämta dina kassar här i butiken. Enkelt, snabbt och smidigt! Välkommen.

Hemköp chat icon