Åh vilket party!

Vårt födelsedagskalas blev en succé

Hemköp firade 60 år

Det är inte varje dag man fyller 60 år och därför bjöd vi in till kalas. Den 29 september gästades vi av tusentals kalassugna besökare ville vara med och fira den stora dagen med oss. Med facit i hand kan vi konstatera att vår 60-årsdag blev en succé!

Runt om i landet smyckade vi ut våra ca. 190 butiker med ballonger, vimplar, skyltar och mycket mer. Tillsammans kalasade vi på tårta, hundratals provsmakningar, lyssnade på musik, deltog i tävlingar och barnaktiviteter. Totalt mumsade vi i oss 30,000 tårtor!

Vi tackar ödmjukast för er närvaro, vi är ingenting utan er och vi blev väldigt glada över den stora uppslutningen. Alla våra butiker var fyllda till max med glädje och god stämning. Vi kommer fortsätta sträva efter att vara din favoritbutik genom att inspirera dig, tillhandahålla god och bra mat och lyfta fram hållbara val för dig. Hoppas vi ses igen på vårt 70-årsjubileum 2028!

Återigen ett stort tack, och varmt välkommen till Hemköp!

PS: För dig som fortfarande är tårtsugen kan vi tipsa om att vi har ett stort sortiment av tårtor i vår e-handel. Du är varmt välkommen att kika om du finner något som väcker ditt sug.

fodelsedag_823x548(1).jpg

Mängder av snittar

fodelsedag_823x548(2).jpg

Uppdukat för fest

fodelsedag_823x548(3).jpg

Extra lyx med ostron

60 år av hållbarhet

Ta del av vår fantastiska historia!