Gratinerad hummer med parmesan och champinjoner

4 portioner
Tillagningstid: 30 minuter

2 kokta humrar
200 g champinjoner
1 msk smör
1 dl riven parmesanost
1 msk vetemjöl
3 dl mjölk
1 tsk dijonsenap
1 knippe grovhackad dragon
salt och svartpeppar

1. Sätt ugnen på grill, ca 220°.
2. Dela humrarna och plocka ut köttet. Tärna köttet i grova bitar.
3. Skiva champinjonerna och stek dem mjuka i smör, strö i mjöl och rör runt, häll på mjölken och sjud sakta 10 min. Smaka av såsen med senap, salt och peppar.
4. Lägg hummerköttet i såsen, tillsätt grovhackad dragon och skeda upp i skalen.
5. Toppa med den rivna osten och gratinera i ugn ca 5 min till fin gyllenbrun färg.
6. Servera med rostat bröd och en fräsch grönsallad.