Kalasveckor på Hemköp

Kalaspriser på varor du tycker om.

Hemköp fyller 60 år! 

Den 29 september fyller vi år och det vill vi fira!
Den här veckan finner du flera favoritproduker som får vardagen att gå ihop. Vi har fina priser på mjölk, köttfärs och grönt.

På lördag är det den stora dagen. Du är varmt välkommen till våra butiker för tårtbjudning en mängd varor till kalaspriser! Du som näthandlar blir givetvis också bjuden på tårta. Lägga bara din order med leverans fredag 28 september.

Besök våra butiker eller handla direkt i vår e-handel och fira med oss!


För att börja handla på Hemköp.se behöver du ha ett användarkonto. Har du inte redan ett konto kan du skapa ett här.
I samma veva blir du även 
Bonuskund och kan börja samla bonus på dina matinköp. Serviceavgift på 49 kr tillkommer för ordar som understiger 700 kr.

Mjölk
Garant, gäller standard 3%, mellan 1,5%, lätt 0,5%, gäller ej laktosfri & eko, 1 lit.
Max 5 köp/hushåll

kalasveckor_veredit823x548(8).jpg

Vardagsfavoriter

Naturens energidryck
Vår svenska mjölk är inte bara god, den är också väldigt nyttig för dig som har en aktiv livsstil. Mjölk används nämligen regelbundet av idrottare som ett sätt att få i sig extra protein, kolhydrater och naturliga fetter. Tillsammans med andra proteinrika mjölkprodukter som kvarg har mjölken därför fått epitet som naturens egna energidryck.

Älskade färsen
Det finns en anledning till att köttfärs är den typiska ingrediensen i de flesta vardagsrätterna. Den är god, går snabbt att laga och är otroligt mångsidig. Med sitt naturligt rika innehåll av protein har färsen under decennier varit ett naturligt inslag i vår kost. Laga pannbiffar, burgare eller din favoritköttfärssås!

Nyttigt och gott
Under höstsäsongen är våra svenska rädisor extra goda och som nyttigast. Den korsblommiga växten är rik på vitaminer och kostfibrer och dess karaktäristiska fräna smak är en perfekt smakförstärkare i sallader. Du kan också ugnsbaka rädisor precis som vanliga rotfrukter. Skär bara bort blasten och låt de rosta i ugnen 15 min i 200 °. Mums!