Start / Hållbarhet / En godare aktör / Lokala samarbeten / Hemköp Lund Karhögstorg

Det är godare när man gör gott – Hemköp Karhögstorg bidrar till skrattfestival

Som en del i vårt arbete att vara en godare aktör jobbar våra butiker mycket med lokala initiativ och där bland annat genom att sponsra olika lokala arrangemang. Ett sådant arbete gör vår butik i Lund, på Karhögstorg genom att sponsra med mat till den lokala årliga festivalen Lund Comedy festival. En festival fylld av olika stand ups, improvisationer, musik och sketcher från olika komiker.

- Vi sponsrar med en del mat till både artisterna som uppträder och de som jobbar ideellt med detta. Det känns bra att kunna bidra till något roligt. Vi får mycket fin respons tillbaka från kunder, att det är bra vi kan hjälpas åt och sätta Lund på kartan, säger Max Sörensson Butikschef.

Samarbetet uppstod genom att festivalarrangören själv tog kontakt med butiken för att se om de ville sponsra med något.

- De frågade om vi var sugna på att vara med. Eftersom bland annat Anders Jansson som är en Lundprofil och flera andra komiker handlar frekvent i butiken så kände vi att det var självklart att vi skulle bidra med något. Festivalen är en stor grej här i Lund och genom vår sponsring så vi syns på många ställen, så exponeringen är kanon! Vår försäljning brukar lyfta en del under denna vecka och det brukar vara positivt för Lundaborna.

Lokala-samarbeten-Hemkop-Lund-Karhogstorg-pic.png