1280_ny_sajt.jpg

Varmt välkommen till nya Hemköp.se

Välkommen till dina nya favoritbutik på nätet. Välkommen hem!

Nu blir vår hemsida fullständigt integrerad med vår tidigare e-handel. Från och med nu behöver du inte längre klicka dig vidare för att handla i vår populära butik på nätet utan nu kan du göra det direkt här på hemköp.se

Våra kampanjerbjudanden och all matinspiration kommer även ta större plats och hamna direkt i ditt blickfång. Som inloggad kund öppnas dörren till din digitala Hemköpupplevelse. Vill du handla färdiga matkassar, eller plocka varor själv? Nu finns allt på ett och samma ställe. Enkelt och smidigt!

Under Mina sidor kan du se all din bonuskundsinformation, skapa egna inköpslistor och hålla reda på dina beställda matordrar.

 

Frågor och svar inloggning

Hur loggar jag in på nya hemköp.se?

Du loggar in med ditt personnummer och ditt personliga lösenord. Lösenordet är detsamma som du tidigare haft på gamla hemköp.se eller när du handlat i vår e-handel.

Jag kan inte mitt lösenord, vad gör jag?

Du kan beställa ett nytt lösenord genom att verifiera din registrerade e-postadress eller ditt mobilnummer.

Jag har tidigare varit inloggad automatiskt på hemköp.se, varför har jag loggats ut?

Vi har lanserat en helt ny hemsida med nya funktioner. Tyvärr innebär det att du som tidigare varit inloggad automatiskt behöver logga in på nytt. Men om du kryssar i rutan ”Håll mig inloggad” i samband med att du loggar in kommer du framöver att vara inloggad automatiskt. Precis som du är van vid!

Varför ska jag fylla in ett kundnummer när jag försöker logga in?

Om det är som så att du blir ombed att fylla i ett kundnummer när du försöker logga in, beror det på att du tidigare inte registrerat någon mejladress/mobilnummer hos oss. För att logga in behöver du därför fylla i ditt kundnummer som står angivet i våra postala bonuskundbrev till dig. Skulle du inte hitta detta nummer går det bra att ringa vår kundtjänst så hjälper de dig med att logga in.