Hemköp

Braxenburgare

25 min

Braxenburgare

Ingredienser

  • 4 st
    Garant brioche hamburgerbröd
  • 4 st
    Garant fish cakes
  • 1 påse
    Garant sweet potato fries
  • 4 st
    salladsblad
  • 1 påse
    Garant avokado skivor fryst

Coleslaw

  • 1 påse
    Garant raw slaw sallad
  • 3 msk
    Garant majonnäs
  • 1.5 msk
    Garant pressad ingefära (eller 1 msk färsk riven)
  • salt

Gör så här

1.    Sätt ugnen på 220 grader.
2.    Tillaga sötpotatispommes i 20-25 minuter.
3.    Coleslaw: rör ihop raw slaw sallad med majonnäs, ingefära och en nypa salt.
4.    Stek fish cakes i neutral olja på medelhög värme.
5.    Bryt av några salladsblad och skölj av. Skiva avokadon i tunna skivor.
6.    Servering: montera burgaren med coleslaw, fish cakes, salladsblad och avokado. Servera med sötpotatispommes. 

4 portioner

Hemköp chat icon