Hemköp

Braxen med het och syrlig majssallad

20 min

Braxen med het och syrlig majssallad

Ingredienser

  • 4 dl
    quinoa
  • 2 burk
    Garant majs á 340 g
  • 20 st
    cocktailtomat
  • 1 st
    rödlök
  • 8 st
    Garant fish cakes
  • 1 st
    grön chili till garnering

Vinaigrette

  • 1 st
    pressad lime
  • 1 tsk
    strösocker
  • 1 msk
    Garant green curry paste
  • 4 msk
    Garant kallpressad rapsolja
  • 1 kruka
    mynta

Gör så här

1. Koka quinoa enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Vinaigrette: mixa ihop hälften av myntan med limejuice, socker, grön curry pasta och rapsolja med en stavmixer. Smaka av med salt. För lite mer hetta kan du ha i mer grön curry.
3. Häll av majsen och stek på medelhög värme i rapsolja tills den får färg.
4. Skiva tomater, rödlök och grön chili fint.
5. Rör ner quinoa och tomater i majsen.
6. Stek fish cakes på medelhög värme i rapsolja.
7. Servering: lägg upp quinoa , majs, tomater och fish cakes. Ringla över vinaigretten och toppa med rödlök, grön chili och mynta.

4 portioner

Hemköp chat icon