Hemköp

Braxen med krämigt kokosris

30 min

Braxen med krämigt kokosris

Ingredienser

  • 4 dl
    Garant jasminris
  • 1 dl
    Garant kokosgrädde
  • 8 st
    Garant fish cake

Mangosalsa

  • 1 paket
    Garant fryst mango
  • 0.5 st
    rödlök
  • 10 st
    cocktailtomat
  • 1 msk
    riven ingefära
  • 1 st
    lime
  • 0.5 kruka
    koriander
  • 1 msk
    socker
  • salt

Garnering

  • 1 dl
    kokoschips

Gör så här

1.    Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
2.    Mangosalsa: tina mangon försiktigt. Finhacka rödlök, koriander och blanda med mango. Skär tomaterna i små bitar och rör ner i mangosalsan. Pressa över lime och smaka av med socker och salt.
3.    Stek fish cakes i lite rapsolja på medelvärme.
4.    Kokosris: rör ner kokosgrädde i det färdigkokta riset till ett krämigt kokosris.
5.    Servering: lägg upp fish cakes tillsammans med kokosris. Garnera med koriander och rostade kokoschips.

4 portioner

171,95 kr
Hemköp chat icon