Sportlov

Under sportlovet behöver vi energi för en aktiv vardag. Ta del av våra recept och förbered din matsäck med mat som gör att du orkar mer!

Dags för energiboost!

Sportlov är tid för friluftsaktiviteter! Oavsett om du åker till skidbacken eller bestämmer dig för att åka pulka i stan - behöver vi mat med mycket energi! Mackor och wraps är favoriter i matsäcken och likaså är en termos med varm choklad. Sist men inte minst är det världens bästa tid att grilla korv! Samla inspiration med oss.

vertical_desktop_sandwisch.jpg

Mat för aktiva dagar

Sportlov är tid för energirik mat. Mättande mackor, varm dryck och annat som får plats i matsäcken är ett måste. Inspirera dig med oss.

Till recepten
sportlov_verticalny2823x548(1).jpg

Vi har fixat matsäcken

Vare sig du letar efter dryck, bröd, bullar eller pålägg, så har samlat allt du skulle behöva för en aktiv vardag. Besök vår e-handel.

Börja handla
sportlov_verticalny_823x548(1).jpg

Mer tid för aktiviteter

Det finns flera fördelar med att handla i vår e-handel. En av dem är att du får allt du behöver direkt hem till dörren. Läs mer om vår e-handel.

Om hemleverans
morsinfo_vertical_823x548(1).jpg

Underlätta shoppingen

Skapa färdiga inköpslistor så glömmer du inget till middagen. Du kan göra hur många listor du vill och lägga allt direkt i din varukorg.

Skapa en inköpslista
morsinfo_vertical_823x548(2).jpg

Beställ hemleverans

Vi levererar hem till din dörr och gör det enkelt för dig. Ta reda på om du kan beställa hemleverans genom att ange ditt postnummer.

Beställ hemleverans
morsinfo_vertical_823x548(3).jpg

Hos oss handlar du hållbart

Vi strävar efter att göra minsta möjliga avtryck på naturen. Läs mer om hur du kan njuta av maten med gott samvete.

Vårt hållbarhetsarbete