Välkommen till oss!

Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. Vi som jobbar i butiken gärna ger dig givetvis ävem tips till helgens middag eller den större festmåltiden.

I butiken har vi även moderna snabbkassor för dig som är på språng. Vi har även generösa öppettider så att du ska känna dig fri att besöka oss när det passar dig.

Vår butik är även en butik som tar hållbarhet på allvar. Därför kan du, genom oss, handla mat med matsvinnsappen Karma. Genom Karma kan du ta del av några av våra varor som närmar sig utgångsdatum och på så sätt göra en insats för miljön.

Varmt välkommen önskar
Linda Gunnarsson, butikschef med personal

Kasse_mot_rosa_bakgrund829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

Vi strävar alltid efter att göra det lätt för dig att äta gott och vi förstår att tiden inte alltid räcker. Då kan det vara bra att veta att du alltid kan handla från oss genom vår e-handel. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller hämta i butik. Så får du mer tid till att låta maten sätta färg på vardagen. Enkelt och smidigt!

Börja handla