Välkommen till Skanstulls mest omtyckta matbutik!

Vår vision på Hemköp Skanstull är "Skanstulls mest omtyckta matbutik" och innebär för oss att lokalanpassa oss på vår marknad. Vi har undersökt vad vi behöver göra för att du som kund ska tycka att vi är Skanstulls mest omtyckta matbutik. Därför kommer vi under hösten att börja arbeta med att nå den visionen.

Vi börjar med att byta ut vår brödavdelning där vi kommer att arbeta in ett helt nytt spännande sortiment. Vi kommer att ta ett helomgrepp kring vårt sortiment. Det ekologiska, hälsa/träning samt vegetariska/veganska kommer att utökas rejält. Våra färskvaruavdelingar kommer att få sig ett lyft såsom frukt & grönt, blommor och deli/fisk.

Vi kommer även ta in ett helt nytt sortiment för frukost, lunch och middag. Utöka vår kunskap för att kunna tillgodose dina önskemål.

Har du några frågor eller är det någonting du tycker vi saknar i butiken? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Varmt välkommen in till oss på Hemköp Skanstull!
Tommy Westling, Butikschef med personal

Kasse_mot_rosa_bakgrund829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

Vi strävar alltid efter att göra det lätt för dig att äta gott och vi förstår att tiden inte alltid räcker. Då kan det vara bra att veta att du alltid kan handla från oss genom vår e-handel. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller hämta i butik. Så får du mer tid till att låta maten sätta färg på vardagen. Enkelt och smidigt!

Börja handla