Välkommen till östra Göteborgs finaste och mest öppna matbutik

Kom in till oss på Kortedala Torg. Vi har öppet 7–23 alla dagar året runt både i butiken och i förbutiken. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. Vi byggde nyligen om vår frukt- och grönavdelning för att få plats med ännu mer inspirerande varor. Här finner du även alltid nybakat bröd och färskt fikabröd.

I vår fina förbutik kan du alltid köpa nybryggt kaffe och åtnjuta en korv med bröd i samband med dina post eller spelärenden. Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest.

Vi satsar på att överraska dig med fina klipp. Vi är en aktiv butik där mycket händer. Följ oss därför gärna på Instagram.

Varmt välkommen till oss på Hemköp Kortedala Torg!
Jeanette Andersson, butikschef med personal.

Kasse_mot_rosa_bakgrund829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

Vi strävar alltid efter att göra det lätt för dig att äta gott och vi förstår att tiden inte alltid räcker. Då kan det vara bra att veta att du alltid kan handla från oss genom vår e-handel. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller hämta i butik. Så får du mer tid till att låta maten sätta färg på vardagen. Enkelt och smidigt!

Börja handla