Välkommen till Sveriges bästa matglädjebutik!

Vi på Hemköp Rättvik är stolta över att kunna välkomna dig till vår butik med äkta matglädje!

Vår ambition är att varje dag erbjuda våra kunder en dynamisk, nyskapande och matinspirerande livsmedelsbutik, där vi som arbetar här ser det som en självklarhet att sätta kunden i fokus.

Hos oss finner du ett brett sortiment av prisvärda basvaror kompletterat med ett generöst tilltaget sortiment. Dessutom erbjuder vi ett brett sortiment av ekologiska och vegetariska alternativ. Vi vill erbjuda och förmedla matglädje oavsett smak och storlek på plånbok!

Under 2013 fick vi ett hedersomnämnande under utdelningen av Rättviks Livsmedelspris "för vår insats med ett stort och brett utbud av lokalproducerade produkter som representeras av mindre och större lokala producenter och engagemanget för lokala ekologiska produkter". Juryn bestod av Rättviks kommun, Tillväxt & Tillsyn och Naturskyddsföreningen.

De lokala producenterna är bl.a. Hellströms Goda, Siljan Chark, Hansjö ost, Rättviksbagarn, Massarbäck, Leksands knäcke, Mora bryggeri m.fl..

Vid vår entré välkomnas du av vår stora, fräscha och välsorterade frukt- och gröntavdelning. Här arbetar vi naturligtvis endast med de bästa produkter och råvaror vi kan få tag på.

Direkt i anslutning till fruktavdelningen finner du vår brödavdelning där det doftar ljuvligt av nygräddat matbröd och kaffebröd alla dagar i veckan samt vår manuella betjäning av charkuterier, färdigmat, ost och färsk fisk- och skaldjur. Vår fiskdisk är naturligtvis MSC-certifierad.

Varmt Välkommen till Sveriges bästa matglädjebutik önskar Torbjörn Bengtsén med personal!