Välkommen!

Hos oss hittar du allt för vardag och fest. Från fisk och kött i vår manuella disk till brett sortiment av vego och vegetariskt. Vi väljer noga ut våra matvaror för säsong och efterfrågan. Butiken är även laddad med ekologiska val. Då butiken är en av de äldsta i kedjan känner man den varma själen i väggarna. Butiken är nyrenoverad och bjuder på mycket matglädje och inspiration.

Vi har en mångkulturell personalgrupp med både unga och gamla medarbetare med gedigen erfarenhet av branschen. Hos oss finner du en stor parkering direkt i anslutning till entrén som är avgiftsfri vilket gör det lätt att både stanna till för att bara småhandla eller storhandla.

Varmt välkommen in i butiken
Mikael Kyrk butikschef med personal

Kasse_mot_rosa_bakgrund829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

Vi strävar alltid efter att göra det lätt för dig att äta gott och vi förstår att tiden inte alltid räcker. Då kan det vara bra att veta att du alltid kan handla från oss genom vår e-handel. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller hämta i butik. Så får du mer tid till att låta maten sätta färg på vardagen. Enkelt och smidigt!

Börja handla

1280_content_skarp2.jpg

Härlig frukt och gröntavdelning

1280_content_skarp1.jpg

Stor välsorterad förbutik

1280_content_skarp3.jpg

Inspirerande delikatessdisk