Välkommen till oss på Hemköp Lännersta Saltsjö Boo!

Välkommen till vår nya fräscha butik. Vi har fyllt den med färskvaror, stort utbud av ekologiska varor och färdig mat, både till frukost, lunch och middag för dig som bor i närheten. En välsorterad delikatessdisk med charkuterier, ost och en fiskdisk med enbart MSC-märkt fisk. I vår härliga frukt- & grönt kan du välja ur ett stort ekologiskt och kravmärkt sortiment. Vi har nybakat bröd som sprider härliga dofter i butiken och bakelser, kakor för att fira det lilla extra.

Vi finns här för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. I vår butik hittar du matinspiratörer som gärna ger dig tips till helgens middag eller festmåltid.

Varmt välkommen till en butik fylld av matglädje.
Tomas Hedberg med personal

Kasse_mot_rosa_bakgrund829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

Vi strävar alltid efter att göra det lätt för dig att äta gott och vi förstår att tiden inte alltid räcker. Då kan det vara bra att veta att du alltid kan handla från oss genom vår e-handel. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller hämta i butik. Så får du mer tid till att låta maten sätta färg på vardagen. Enkelt och smidigt!

Börja handla