Välkommen till Hemköpbutiken i hjärtat av Hagastaden.

Hos oss hittar du allt du behöver. Vi är en stor fräsch butik med eget konditori, cateringverksamhet, lunchbufféer, förbutik och ett helt eget fik i form av Hemköp Reko.

Vår ambition är att finnas nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Därför hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. Vi har en mycket stor och välfylld frukt- och grönavdelning som tål att jämföras med de bästa.

Här finner du även en mycket stor och variationsrik färdigmatsavdelning med både färdiga salladsmixer, salladsbuffé, varmmatsbuffé och ett stort utbud av packade sallader.

I vårt café Hemköp Reko kan du som vill avnjuta en härlig After Work, fika eller äta din lunch. Allt går i hälsans och miljöns tecken. För dig som vill äta fräsch, nyttigt och hållbart.

Varmt välkommen till oss.
Bero Antunovic, butikschef med personal

Kasse_mot_rosa_bakgrund829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

Vi strävar alltid efter att göra det lätt för dig att äta gott och vi förstår att tiden inte alltid räcker. Då kan det vara bra att veta att du alltid kan handla från oss genom vår e-handel. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller hämta i butik. Så får du mer tid till att låta maten sätta färg på vardagen. Enkelt och smidigt!

Börja handla

1280_content_frukt.jpg

Stor frukt- och gröntavdelning

Besök vår stora och fräscha frukt- & gröntavdelning. Här finner du säsongens bästa råvaror.

1280_content_mat.jpg

Vår stora lunchbuffé

Handla din lunch med enkelhet hos oss. Vi har en stor varmmatsbuffé, mängder med sallader och annat för lunch.

1280_content_reko.jpg

Cafét Hemköp Reko

Ta en lunch, after work eller handla extra fina varor, utvalda med omsorg i vårt fik Hemköp Reko.