Välkommen till Hemköp Mall of Scandinavia.

Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. Vi fyller butiken med matinspiration varje dag med massor av färskvaror, ekologiska produkter, stor fisk- och delikatessdisk med färsk fisk och skaldjur, MSC- och ASC-märkt givetvis, kött, ost och charkvaror och stort urval av färdig mat. Vi löser din frukost, lunch, fika, middag och allt där emellan. Och du hittar blommor till dig själv eller att ge till någon annan.

Take away

Vår Take away-avdelning är fylld av färdig mat, när du behöver snabba måltider. Varm mat lagade av våra egen kock, salladsbuffé, färdiga rätter och sushi. Dessutom kan du välja bland färdiga matingredienser, protein, kolhydrater, såser och snabbt göra en måltid av.

Är du på språng är du välkommen att använda dig av våra snabbkassor. Du kan även handla från oss på Hemköp.se när du vill med hemleverans eller hämta upp kassarna här i butiken.

Vi finns här för dig, välkommen in till oss!

Tiina med personal.

Kasse_mot_rosa_bakgrund829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

Vi strävar alltid efter att göra det lätt för dig att äta gott och vi förstår att tiden inte alltid räcker. Då kan det vara bra att veta att du alltid kan handla från oss genom vår e-handel. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller hämta i butik. Så får du mer tid till att låta maten sätta färg på vardagen. Enkelt och smidigt!

Börja handla