Välkommen till Hemköp Opaltorget

Mitt på Opaltorget finns vår stora butik med generösa öppettider. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. Vi fyller butiken varje dag med färskvaror, stort utbud av ekologiska varor och färdig mat, både till frukost, lunch och middag för dig som bor och arbetar i närheten. I vår frukt- & grönt kan du välja ur ett stort ekologiskt och kravmärkt sortiment. Det doftar nybakat bröd och finns fikabröd för att fira det lilla extra. Du hittar blommor att ge bort eller till dig själv.

Vi har postservice och Instabox, så du kan hämta och lämna dina paket i butiken. Från mitten av november kan du även beställa maten hemifrån på Hemköp.se. Vi packar och du hämtar kassarna här i butiken. Enkelt och smidigt.

Vi finns här för dig. Vardag som helg, kalas eller fest.
Välkommen in till oss, en butik fylld av matglädje!

Anna Rakic med personal

Kasse_mot_rosa_bakgrund829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

Vi strävar alltid efter att göra det lätt för dig att äta gott och vi förstår att tiden inte alltid räcker. Då kan det vara bra att veta att du alltid kan handla från oss genom vår e-handel. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller hämta i butik. Så får du mer tid till att låta maten sätta färg på vardagen. Enkelt och smidigt!

Börja handla