Välkommen till oss

Vi finns här nära dig, alla årets dagar oavsett om det är vardag eller fest. Vi på Hemköp Stattena har öppet 7-22 alla dagar i veckan. Här hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsongen. Du välkomnas av en härlig frukt och gröntavdelning med ett brett sortiment av ekologiska och kravmärkta varor.

Du kan också köpa färskt butiksbakat bröd hos oss. Vi bakar sju dagar i veckan 365 dagar om året! Missa inte vår fina blomavdelning när du letar efter något speciellt till årets alla högtider. Besök även vår förbutik där vi tar hand om alla dina post-, spel och tipsärenden. I vår butik kan du även använda dig av DHL Swipebox för att enkelt hämta och lämna paket.

Följ oss även på Instagram: @hemkop_stattena

Varmt välkommen till oss.
Markus Pålsson Randau butikschef med personal

Kasse_mot_rosa_bakgrund829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

Vi strävar alltid efter att göra det lätt för dig att äta gott och vi förstår att tiden inte alltid räcker. Då kan det vara bra att veta att du alltid kan handla från oss genom vår e-handel. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller hämta i butik. Så får du mer tid till att låta maten sätta färg på vardagen. Enkelt och smidigt!

Börja handla

1280_vertical_flow.jpg

Vår fina blomsteravdelning

1280_vertical_brad.jpg

Stort brödsortiment

1280_vertical_coffe.jpg

Rikligt med kaffe