Välkommen till butiken med höga serviceambitioner!

Varmt välkommen till oss. Vi satsar på att vara den mest omtycka butiken i området. Vi som jobbar i butiken som gärna ger dig tips till helgens middag eller den större festmåltiden. Kundnöjdhet är centralt för oss och vi satsar stort på att erbjuda dig ett brett och prisvärt sortiment på färskvaror som gärna får överträffa dina förväntningar. Du ska alltid känna att varorna du söker finns i vår butik.

Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. Det är inte utan att vi är något stolta över vår avdelning för frukt & grönt, där vi ständigt jobbar med förbättringar, både vad det gäller sortiment, råvaror och disposition.

Hos oss finner du en fantastisk välsorterad delikatessavdelning med egen köttmästare som hjälper dig med med kallskuret, pålägg, och allt annat därtill.

Vi är även särskilt stolta över vår fina brödavdelning där vi erbjuder dig färskt och nybaktat bröd alla veckodagar, såväl via våra leverantörer men även via vårt eget bageri där vi dagligen bakar frallor, Wienerbröd och baguetter.

Har du önskemål eller idéer så tveka inte att höra av er oss i butiken medarbetare. Kan vi hjälpa dig så är vi mer än nöjda. Du kan också läsa mer om vår butik på vår externa hemsida. Klicka på Läs mer för att komma vidare.

Återigen, varmt välkommen till oss!
Henrik Liljedahl, butikschef med personal

1280_content_main.jpg
1280_content_ryde01.jpg

Köttmästare Janne välkomnar dig

1280_content_ryde02.jpg

Inspirerande frukt och grönt

1280_content_ryde03.jpg

Trevligaste bemötandet i kassan