Välkommen till Hemköp Telefonplan!

En mycket omtyckt butik i Hägersten.

Tycker du om att handla ekologiska produkter? Är du en av dem som gärna väljer vegetariska och/eller veganska alternativ? Det hittar du hos oss! Vi erbjuder dessutom ett stort utbud av färskvaror, en väldoftande brödavdelning, en färgsprakande frukt och gröntavdelning, mängder av måltidslösningar och mycket mer. Vår duktiga personal hjälper gärna till med maten för alla tillfällen, vardag som fest, frukost, lunch och middag.

Önskar du att veta mer om vår butik?
Då är du välkommen att besöka vår egna hemsida.
hemkoptelefonplan.se

Varmt välkommen önskar Erik och Denise med team!

1280_image_catering.jpg

Deli och catering

Hos oss finns branschens kanske sötaste delidisk. Liten till yta men stor till utbud! Här finns bland annat ett manuellt utbud av chark och plock efter smak och säsong, mängder av trendiga och hälsosamma frukostalternativ, schyssta lunch- och middagsboxar, läckra desserter och våra grymma bagels. Vår kreativa kökspersonal hjälper gärna till med catering efter ditt önskemål.

Önskar du beställa catering? Maila oss önskemål om mat, datum och antal personer så återkommer vi med en offert. Det går även bra att ringa till butiken och fråga efter kökspersonalen. Ta en titt i menyn för inspiration.

Välkommen!

Klicka här för att se vår cateringmeny och prislista

Kasse mot rosa bakgrund 829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

På hemköp.se håller vi öppet dygnet runt, året runt! Perfekt för matälskare med ont om tid. Klicka hem maten och hämta dina kassar här i butiken. Enkelt, snabbt och smidigt! Välkommen.

Börja handla

1280_image_butik2.jpg

Besök oss i sociala medier

Följ oss i butiken på både Facebook och Instagram

1280_image_instagram.jpg

Telefonplan på Instagram

Besök oss på Instagram

Till Instagram
1280_image_facebook.jpg

Telefonplan på Facebook

Besök vår butikssida

Till Facebook