Välkommen till Sveriges bästa matglädjebutik!

Vi på Hemköp Hornstull är stolta över att kunna välkomna dig till 3000 kvadratmeter äkta matglädje! Du finner oss på T-baneplan i Hornstulls handelsplats, uppgång Långholsmgatan/Hornsgatan.

Hos oss finns ett brett sortiment av prisvärda basvaror kompletterat med ett stort utbud av nischprodukter som återfinns i välsorterade saluhallar. Därutöver erbjuder vi ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska och vegetariska alternativ. Vår fiskdisk är MSC-certifierad och sedan slutet av 2017 är vi en KRAV-certifierad butik, där vi t.ex. är en av få butiker i Sverige som erbjuder manuell betjäning av KRAV-certifierat kött.

Vår målsättning är att ge alla våra besökande gäster en matinspirerande upplevelse. Butiken har ett stort produktionskök, där våra kockar och kallskänkor lagar varma och kalla maträtter, delisallader, smörgåsar mm, alla dagar i veckan. I våra manuella diskar erbjuder vi ett stort urval av pannfärdiga detaljer av både fisk och kött - enkelt, smidigt och gott! I vår välsorterade köttavdelning styckar och paketerar vi det mesta på plats och satsar stort på vilt och fågel efter tillgång och säsong.

I vår manuella köttavdelning hittar du alltid det bästa vi har att erbjuda. Vi har bl.a. ett djupgående samarbete med Ejmunds Gård på Gotland, som levererar exklusivt, närproducerat kött från sin klimatcertifierade anläggning.

Direkt i anslutning till butiken återfinns vårt café och vår populära varmmatsbuffé (mittemot kassalinjen). Buffén står uppdukad varje måndag-fredag kl 11-19 och här erbjuds dagligen minst 9-10 olika maträtter att välja på. I caféet finns dagsfärska smörgåsar, baguetter, räkmackor, smörrebröd mm och som enda livsmedelsbutik erbjuder vi chokladfabrikens utsökta praliner till försäljning.

Vi har även ett stort sortiment av bullar, bakelser och kakor. Önskar du beställa catering, bakverk eller dyl.? - Vi har färdiga cateringmenyer i butiken, som du kan ta hem och läsa i lugn och ro. Det går även bra att kontakta oss per telefon eller e-mail, som du finner till höger på denna sida.

Vår passion för mat och matlagning har gjort oss till en av Sveriges mest prisbelönta matbutiker. År 2015 vann vi livsmedelsbranschens Oscarsgala, Arlas Guldko i kategorin, Sveriges bästa matglädjebutik och 2017 utsågs vi till att tillhandahålla Sveriges bästa fiskavdelning i den stora årliga dagligvarugalan. I samma tävling var vi även nominerade som en av de tre bästa butikerna i kategorierna, årets bästa måltidslösare och årets kött-/och charkuteriavdelning.

Varmt Välkommen önskar Kenneth Kjellgren och Mikael Dahl med personal