Varmt välkomna till Hemköp i Alingsås som står för matglädje och personlig service!

Vår ambition är att vi vill att du som kund ska vara nöjd när du har handlat i vår butik, vi älskar mat och personliga möten. Vi brinner för bygden och vill självklart gynna våra lokala leverantörer som har så mycket gott på nära håll.

I charken stoltserar vi med kvalitetsprodukter från Hugo Erikssons Ost, Ericsons Chark (Nossebro), Vikaryd och Härryda Karlsson. Självklart har vi i potatisstaden Alingsås en lokal odlare i form av Hans i Hol!

Vi bakar bröd alla dagar i veckan som smakar och doftar nybakat. Hos oss kan du även köpa sallader och mackor från smörgåsspecialisten.

I vår butik styckar vi och mal kött varje dag efter era önskemål och köttet är alltid svenskt. Hos oss kan du finna närproducerat kött från Vikaryd som vi styckar och maler själva i butiken.

Vår delidisk är öppen varje dag med grillat kött (ryktet säger att vi har de godaste revbenen och kycklingarna), goda ostar, smakrika korvar och massor av goda sallader med diverse inläggningar. Vi hjälper er gärna med tips och råd om ni ska ha något gott till middag eller fest.

Vi tillhandahåller även catering där vi fixar faten. Vi har festmenyer i olika smaker, smörgåstårtor, landgångar, tallrikar, snittar och mycket mer. För oss är inget omöjligt om du skulle vilja special beställa något eller har allergi.

I kassan har vi lotter, presentkort, frimärken och kolsyrepatroner. Du är också varmt välkommen till vår fina förbutik där du kan uträtta alla dina spel- eller postbehov. Vi tillhandahåller service för ATG och Svenska spel samt postombud genom postnord och Schenker.

För dig som är eller vill bli bonuskund så får du bonus på det du handlar och det i sin tur genererar i en bonuscheckar. Dina checkar samlas automatiskt rabatter där du kan nyttja dina rabatter direkt i kassan. Vi arrangerar även flertal bonusträffar årligen med härliga erbjudanden och erbjuder dig genom bonuskundsprogrammet kundmagasinet Hemlagat med recept och inspiration.

Varmt välkomna till Alingsås bästa matgädjebutik!

Detta är en AxfoodResponsiveImageAndParagraphComponent

 • headline:
 • headlineColor:
 • bodyContent:

  Beställ catering!

  Hos oss kan du beställa allt från ost- & charkbrickor till smörgåstårtor och pajer.

  Kontakta oss i butiken på telefon: 0322 - 61 19 77 för att lägga din beställning.

  Nedan kan du ta del av hela vår cateringmeny och prislista. Välkommen!

 • bodyContentColor:
 • medias: https://d2rfo6yapuixuu.cloudfront.net/hda/hef/15163355725854/alingsas_pic_823x548.jpg, 
 • imageCaption:
 • link: https://dqb9ybwxj0esc.cloudfront.net/Webb/Bilder%20Web/Hemk%C3%B6ps_Catering_2019-07-01.pdf
 • showButton: true
 • buttonColor: red
 • buttonText: Se cateringmeny