Vi på Hemköp Kungsporten är stolta över att kunna välkomna dig till 2500 kvadratmeter äkta matglädje.

Vår ambition är att varje dag erbjuda våra kunder en dynamisk, nyskapande och matinspirerande livsmedelsbutik, där vi som arbetar här ser det som en självklarhet att sätta kunden i fokus.

Hos oss finner du ett brett sortiment av prisvärda basvaror kompletterat med ett generöst tilltaget saluhallssortiment.

Vi vill erbjuda och förmedla matglädje oavsett smak och storlek på plånbok.

Under 2016 belönades vår målmedvetenhet med att vinna Hemköpskedjans prestigefyllda pris – Årets butik!

Vid entrén välkomnas du av vår stora, fräscha och välsorterade frukt- och gröntavdelning. Här arbetar vi endast med de bästa produkter och råvaror vi kan få tag på. Samtidigt försöker vi lyfta produkter som är i säsong och skapa inspiration. Vi arbetar mycket med Lundgrens primörer i Kungälv som är en frukthandlare där hög kvalité och smak prioriteras. Varumärket Bollo är en av hans produkter som har blivit en favorit hos många.

Lite längre in i butiken finner du vårt butiksbageri. Här doftar det nygräddat bröd och kaffebröd alla dagar i veckan! Vi har även tårtor alla dagar i veckan, vill du göra en specialbeställning så är det bara att ringa till brödavdelningen.

Direkt i anslutning till brödavdelningen pulserar butikens hjärta. Här erbjuder vi över 10 meter manuell betjäning av charkuterier, färdigmat och ost. I vår manuella köttavdelning hittar du alltid det bästa vi har att erbjuda i köttväg. Vi har bl.a. ett djupgående samarbete med Tjolöholmskött utanför Kungsbacka som levererar exklusivt, närproducerat kött från klimatcertifierade gårdar till butiken flera gånger i veckan! Vi styckar och paketerar det mesta av vårt kött på plats och erbjuder ett välsorterat sortiment av vilt och fågel efter tillgång och säsong. Önskar du någon köttdetalj som inte finns i butiken? – Fråga oss så gör vi allt för att hjälpa dig!

I vår förbutik hjälper vi dig med postärenden, västtrafikkort, presentkort och självklart olika typer av spel. Vi gör egna andelsspel. Men du kan även lämna in kemtvätt till oss. Här hjälper vi även till med reklamationer och andra kundärenden.

 

Varmt välkommen till Billdals bästa matglädjebutik!

Önskar Daniel och Andreas Quist med vår fantastiska personal.

CMS50_billdals.jpg
Kasse mot rosa bakgrund 829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

På hemköp.se håller vi öppet dygnet runt, året runt! Perfekt för matälskare med ont om tid. Klicka hem maten och hämta dina kassar här i butiken. Enkelt, snabbt och smidigt! Välkommen.

Börja handla

Beställ catering

Mertjänster hos oss Kungsporten Billdal

Catering: Bli gäst på din fest, du står för festen så hjälper vi till med maten. Ring och beställ maten av oss eller besök vår cateringsajt för att beställa hem maten!

Matkassar: Har du ont om tid under veckodagarna så kanske detta kan hjälpa till. Matkassen består av 4 middagar för 4 personer. Vi har 5 olika varianter av matkassar. Vardag/Barn/Vegetarisk samt vardag laktosfri och barn laktosfri

Förbutik: Här kan du uträtta alla ärenden som har med post/spel/service att göra. Du kanske skall hämta ut ett post paket och spela lotto samtidigt som du kan lämna in din jacka på kemtvätt? Vi erbjuder allt.

För dig som bonuskund: Som bonuskund för du upp till 2% bonus på alla dina inköphososs. Du får även inbjudningar till bonuskundkvällar där vi har demonstrationer och extrapriser för dig som bonuskund. Varje månad skickar vi ut kuponger där du till exempel kan få Storköpsrabatter/Gåvor/varor till väldigt förmånliga priser. Som bonuskund får du även kundmagasinet Hemlagat – en tidning med mycket recept och produktnyheter samt mycket inspiration.