Välkommen till oss på Stora Torget!

Vi fyller butiken med färskvaror, stort utbud av ekologiska varor och färdig mat, både till frukost, lunch och middag, för dig som bor och arbetar i närheten. Vår vision är att vara ”din lokala färskvarubutik med lokala varor”. I vår härliga frukt- & gröntavdelning kan du välja ur ett stort ekologiskt och kravmärkt sortiment. Brödavdelningen doftar av nybakat bröd, bakelser och kakor för att fira det lilla extra.

Vårt butiksstyckade kött
Vi säljer bara svenskt nötkött av bästa kvalitet, som vi styckar själva i butiken. Köttet kommer främst från Närke Kött. Eftersom de har kontroll över hela kedjan kan vi vara helt säkra på var köttet kommer ifrån. Vi säljer även nötkött från Grinda gård 1 km bort. Prova vårt fina lokala kvalitetskött. Vi styckar ditt kött precis som du vill ha det.

Catering och eget kök
I vårt egna kök görs det färska smörgåsar och sallader till butiken varje dag. Perfekt när du är sugen på en nygjord lunch eller enkel middag.

Vi erbjuder smörgåstårtor och uppläggningar som grillbrickor och exotiska brickor till såväl fester som konferenser. Vi använder bara handskalade räkor, färska råvaror och tillagar all catering så nära inpå kalaset som möjligt, för att du ska få din festmat helt färsk och superfräsch. Prata med Maggan och hennes kollegor om vår cateringmeny.

Vi finns här för dig, vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong.
I vår butik hittar du matinspiratörer som gärna ger dig tips till helgens middag eller den större festmåltiden. Vi arbetar för att ditt matliv ska bli enklare.

Välkommen in till en butik fylld av matglädje!
Handlare Fredrik Alexandersson med personal


Den här butiken har fått stöd av Europeiska jordbruksfonden