Välkommen till Hemköp!

Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. Hos oss hittar du en stor och inspirerande frukt och gröntavdelning där vi erbjuder delad frukt. Är du istället ute efter en sallad har vi självklart en välkomnande salladsbar som är öppen butikens alla timmar.

Vår ambition är att vägleda dig till fina varor. Därför har vi egen märkning på det vi tycker om lite extra. Det kan vara allt från köttbullar till kärnfria meloner. Vi även ett eget butikskök där du kan köpa smörgåsar, fyllda baguetter, räkmackor och smörgåstårtor.

I vår butik finner du alltid butiksbakat bröd. Vi satsar på att ha ett stort sortiment där vi varierar med surdeg på helgerna. Vi samarbetar också med Dahl bageri för beställning av tårtor och annat i cateringväg. Besök även vår fantastiska delikatessdisk. Förutom chark och varm mat som grillade revbensspjäll och grillad kyckling, har vi jättefina ostar från Falbygden och vår lokala ostgrossist Hugo Ericsson.

Du är givetvis även välkommen att besöka vår stora förbutik för dina post-, spel och tipsärenden.

Varmt välkommen till oss.
Thomas Axell, butikschef med personal

1280_content_main.jpg
Kasse_mot_rosa_bakgrund829x548.jpg

Enklare vardag med hemköp.se

Vi strävar alltid efter att göra det lätt för dig att äta gott och vi förstår att tiden inte alltid räcker. Då kan det vara bra att veta att du alltid kan handla från oss genom vår e-handel. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller hämta i butik. Så får du mer tid till att låta maten sätta färg på vardagen. Enkelt och smidigt!

Börja handla