utomhuslagat_artikel_823x548.jpg

Måsten i sommarköket

En grillvante och en tång kommer man långt med. Men vad ska gammalt skrot vara bra för?

Läs artikeln
utomhuslagat_sommarkoket_823x548.jpg

Lisa Lemkes utomhuslagade

Sött, salt, hett och svalt. I Lisas stora receptbok smakar sommaren bättre än någonsin.

Till recepten
utomhuslagat_svampkebab823x548.jpg

Nu blir grillen en spis

När köket flyttar ut blir grillen din nya spis. På den kan du göra allt och Lisa visar hur!

Utomhuslagat.

Om man kan vara ute finns väl ingen anledning att stå och trycka inne i köket? Nej, nu flyttar vi ut köket och matlagningen i det gröna. Det är dags att upptäcka tjusningen med att förvandla grillen till spis och laga maten under bar himmel – så blir utesäsongen både längre och godare! Kokboksförfattaren och matkreatören Lisa Lemke delar vår passion för utomhuslagat och bjuder på massor av tips och fantastiska recept. Ut och njut!


Mer från Lisa Lemke

utomhuslagat_kortfilm_823x548.jpg

Vad är egentligen en "gucka"?

Röror, såser eller gucka? Vad är egentligen skillnaden? Lisa förklarar vad räknas som en gucka.

utomhuslagat_kortfilm3823x548.jpg

Det bästa med att laga mat utomhus?

Enligt Lisa så händer det något speciellt när vi är ute. Vad är skillnaden och hur mår vi?

utomhuslagat_pic_823x548.jpg

Vad måste man alltid ha vid grillen?

Lisa har ett hemligt tips på vad hon alltid har med sig. Smart, enkelt och något alla bör ha.


Ännu mer tips!

hemsom20_pic_823x548(1).jpg

Läs senaste Hemlagat

Läs mer om Lisa Lemke och hennes utomhuslagade recept i senaste Hemlagat.

Till Hemlagat
utomhuslagat_matfilm_823x548_2.jpg

Grillad topping

Flytta fokus i grillandet! Låt köttet bli tillbehör och vips är middagen mer klimatsmart.

utomhuslagat_matfilm_823x548_1.jpg

Söt-salt törstsläckare

Stilla värmen med en lemonad som passar både små och stora i smaken.