Hemköp

Efter moderniseringen – invigningsdags för uppdaterade Hemköp Billdal

Hemköp Kungsbacka Billdal har genomgått en renovering modell större där flera avdelningar har fått ett rejält lyft. Nu ser butikschef Axel Karila fram emot att välkomna kunderna till torsdagens invigning.

Axel Karila är butikschef hos Hemköp Billdal, som de senaste månaderna har gjort ett omtag på i stort sett hela butiken. Ny kolonialinredning, nya kylar och frysar och en helt ny färskvaruavdelning är några exempel på vad kunderna kommer möta i den uppdaterade butiken, vars säljyta dessutom har utökats från 2500 till 2700 kvadratmeter.

− Det känns väldigt kul att vi äntligen är färdiga. Det har blivit långa dagar och sena kvällar, så det känns väldigt kul att våra kunder nu kan börja se resultatet av vårt arbete, säger Axel Karila.

Att butiken har blivit större innebär en luftigare känsla generellt, men framför allt innebär det att en helt ny och större färskvaruavdelning kan ta plats.

− Med vår nyvunna yta kommer butiken bli ännu mer behaglig att handla i. Främst har vi investerat ytan i vår nya färskvaruavdelning. Där har vi breddat vårt sortiment för färdigmat och måltidslösningar och ska börja med egna matlådor. Så småningom kommer vi även växla över till en egenlagad varmmatsbuffé, säger Axel och fortsätter:
− Sedan tidigare köper vi in mycket lokalproducerat kött som nu även kommer lyftas fram i vår delikatessdisk.

På torsdag den 7 mars är det dags för smyginvigning av butiken där kunderna kommer bjudas på kaffe och tårta. Under vecka 12 kommer den uppdaterade butiken firas rejält genom vassa invigningserbjudanden och smakprover hela veckan.

− Förutom alla fina erbjudanden och roliga händelser kan kunderna förvänta sig en toppmodern och helt nyrenoverad butik med fokus på färskvaror.

För mer information kontakta gärna:
Jenny Pedersén, Kommunikationschef Hemköpskedjan,
Telefon: 0766 29 26 59, e-mail: jenny.pedersen@hemkop.se

Axel Karila, Butikschef Hemköp Billdal
Telefon: 0723 00 13 49, e-mail: axel.karila@hemkop.se

Om Hemköp
Hemköp vill göra livet enklare för alla matälskare som vill äta gott varje dag. Vi utmanar för att ligga i framkant inom hållbarhet och utvecklar ständigt ett attraktivt erbjudande med butiker i geografiskt viktiga lägen och e-handel för att ha marknadens nöjdaste kunder. Inom Hemköp finns totalt cirka 200 butiker runt om i Sverige. Hemköp ingår tillsammans med Tempo i Hemköpskedjan som är en del av Axfood AB.

Axel_Karila_Hemkop_Billdal2.jpg
Hemköp chat icon