Completo är en chilensk varmkorv med ”extra allt”. Exempel på topping är majonnäs, surkål, guacamole, tomatsalsa, koriander och chilisås. Servera olika sorters korv och ställ fram familjens favorittillbehör.
10 min
1. Lägg de tinade avokadoskivorna i en stor mortel. Hacka tomaten. Kärna ur och finhacka chilin. Lägg ner hacket i morteln.
2. Riv ner vitlöksklyftan och häll i olivoljan. Stöt ihop till en krämig röra. Avsluta med att blanda ner koriander och droppa ner citron- eller limesaft. Salta och peppra. För en hetare guacamole, droppa ner lite tabasco.
3. Lägg upp picklad lök, rostad lök och hackad koriander i små skålar. Tips! Det är gott att pickla egen rödlök, men om tiden är knapp finns det färdigpicklad i din Hemköpsbutik.
4. Grilla korvarna på grill eller i en stekpanna. Under tiden, värm korvbröden i ugnen på 200 grader i 2 minuter.
5. Servera korvarna med de olika tillbehören på, ringla över majonnäs på toppen och strö över lite rostad lök.
4 portioner