Hemköp

Hur börjar jag handla? 

Hur gör jag för att börja handla?
För att börja handla så kan du söka efter varor i sökfältet eller klicka på produktmenyn till vänster och sök efter varor uppdelade efter kategori.

När du har hittat den vara du söker så klickar du på plustecknet tills det antal du önskar köpa visas. Vill du minska antal trycker du på minustecknet.

Efter att du har handlat färdigt och betalat så skapas en order. Denna order innehåller alla dina varor. Efter att vi mottagit din order börjar vi plocka varorna som i sin tur kommer hem till dig

Hur kan jag se min order?
För att se din lagda order måste du vara inloggad. Klicka på Mina sidor och sedan klickar du dig vidare till Mina order.

För att se en pågående order klickar du på kundvagnssymbolen uppe i högra hörnet.

Kan jag lägga till eller ta bort varor i en lagd order?
Om du har checkat ut och betalat din order så är det möjligt att ändra den fram till klockan 23.59 dagen innan din order ska levereras eller hämtas. Ändring av din order kan göra att priser på varor förändras så läs därför igenom informationen noga innan du bekräftar dina varor.

Hur avbokar jag min order?
Avboka din order kan du endast göra om du är inloggad. Gå till "Mina sidor" och välj sedan "Mina order" i menyn till vänster. Klicka på ordern som du vill avboka och klicka på "Avbryt order".

Avbokning ska ske senast klockan 23.59 dagen innan ordern ska levereras eller hämtas upp i butik.

Hemköp chat icon