Hemköp

Hemköp Malmö Värnhem

Öppet idag 7-23

Välkommen till oss!

Vi finns här nära dig, för dig årets alla dagar oavsett om det är vardag eller fest. Här hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsongen. Du välkomnas av en härlig frukt och grönt avdelning med ett brett sortiment av ekologiska och kravmärkta varor. Här står de färska kryddor i rad och på hyllorna i kylen hittar du en massa olika blandningar med färdigskuren sallad som är perfekta för lata dagar eller till picknicken.

I butikens centrum finner du en delikatessdisk med en massa gott till alla tillfällen. Vår butiksgrillade kyckling är en riktig hit som många av våra kunder uppskattar. Vi har också ett brett sortiment av ostar där vi gärna hjälper dig fram med välsmakande tillbehör som marmelad och chark. Givetvis har vi även en manuell fiskdisk som vi bemannar för dig tisdag till lördag.

Känner du doften av nygräddat bröd så stämmer det bra då vi varje morgon gräddar ett stort antal olika matbröd men du hittar även ett brett utbud av fikabröd där stora delar ingår i vårt Alltid bra pris-sortimentet. Du får inte missa vår fina blomavdelning när du letar efter något speciellt till årets alla högtider, å visste du att alla våra rosor är Fairtrade?

Besök även vår förbutik där vi tar hand om alla dina post-, spel och tipsärenden. Just i vår butik kan du även använda dig av DHL Swipebox för att enkelt hämta och lämna paket.

Varmt välkommen till oss för att handla och låta dig inspireras!

Enklare vardag med hemköp.se

På hemköp.se håller vi öppet dygnet runt, året runt! Perfekt för matälskare med ont om tid. Klicka hem maten och hämta dina kassar här i butiken. Enkelt, snabbt och smidigt! Välkommen.

Hemköp chat icon