Hemköp

Hemköp Kalmar

Öppet idag 8-20

Välkommen till Hemköp Kalmar!

Vi hälsar alla Kalmarbor välkomma till en ny bekantskap, en helt ny matbutik, Hemköp.

Vår butik är fylld med färskvaror, stort utbud av ekologiska varor och massor av färdig mat, både till frukost, lunch och middag för dig som arbetar och bor i närheten. En välsorterad delikatessdisk med charkuterier, ost och en fiskdisk med enbart MSC-märkt fisk. I vår härliga frukt- & grönt kan du välja ur ett stort ekologiskt och kravmärkt sortiment. Vi har nybakat bröd som sprider härliga dofter i butiken och bakelser, kakor för att fira det lilla extra.

Vi erbjuder även nya bekantskaper i form av nya varumärken som bl a Fixa, Såklart, Eldorado och Garant och Garants ekologiska. Vi är extra stolta över produkterna från Garant som nästan alltid ligger i topp när mat testas.

Vi finns här för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. I vår butik hittar du matinspiratörer som gärna ger dig tips till helgens middag eller den större festmåltiden.

Varmt välkommen till en butik fylld av matglädje.

Jenni Bremer, butikschef med personal

Enklare vardag med hemköp.se

På hemköp.se håller vi öppet dygnet runt, året runt! Perfekt för matälskare med ont om tid. Klicka hem maten och hämta dina kassar här i butiken. Enkelt, snabbt och smidigt! Välkommen.

Hemköp chat icon