Hemköp

En matglad affär nära dig

Hos oss handlar du färsk- och dagligvaror av högsta kvalitet. Vi har ett brett och inspirerande sortiment. En matglad affär nära dig!

Vi är den ledande matbutiken i kommunen och vi jobbar mycket med fina färskvaror. Frukt & Grönt, bröd samt chark med en omtyckt cateringavdelning är vi stolta över. Vi vill skapa köpglädje och tillhöra den levande och föränderliga butiken. Vi har även manuell kött- och fiskdisk vid delikatessen.

Välkommen in på ett besök!
Lars Wiss, Handlare Hemköp Bollebygd med personal

Köket!

Välkommen att beställa din färdigmat hos oss.

Vi har smörgåstårtor 4 och 6 bitars med dessa varianter: Bolles special, Räkor & lax, skinka, italiensk, vegetarisk. Vegetarisk bakelse med samma smak som tårtorna.

Vi har lunchpajer och stora pajer, landgångar, pastasallader, potatisgratäng, räkbakelser, kycklingspett mm.

Du kan även beställa grillat kött som tex fläskfilè och kycklingfilè mm. i delikatessdisken. Prata med oss i köket. Kökets direktnr 033-20 42 68. Öppettider kl.7-16

 

Vill du beställa catering online?

Klicka på knappen nedan för att komma till vår samarbetspartner Jätten Cater.
Jätten Cater tillverkar och levererar till oss och vi lämnar ut i butiken till er. Vid felleverans eller annat fel ring till Jätten på telefonnummer: 0520 - 45 88 00.

Dagens Lunch

Vi har härlig lunchverksamhet varje måndag–fredag i matbaren. Där har du flera val och kan själv bestämma hur stor portion du vill ha.

Både dagens lunch och våra goda pajer kostar 13:90 kr per hg.

Välkommen!

Hemköp chat icon