Hemköp

Hemköp Kungsbacka Torget inviger efter stor moderniseringsprocess

Nya kylar och frysar som kommer halvera energiförbrukningen, en helt ny mejeriavdelning och ny inredning i hela butiken. Det är några av uppdateringarna som skett hos Hemköp Kungsbacka Torget. I augusti kommer även en helt ny varmmatsbuffé finnas på plats som kommer innebära ett nytt alternativ för Kungsbackas lunchkunder.

Handlare Johannes Ekström har sedan länge sett fram emot den moderniseringsprocess som Hemköp Kungsbacka Torget nu genomgått.

− Det känns jättebra och det är bra att det sker nu. Det byggs väldigt mycket lägenheter i centrala Kungsbacka som kommer stå klara för inflytt till hösten. Då kommer vi ha en ny och fräsch butik som möter alla nya och befintliga kunder, säger Johannes. Ombyggnationen omfattar hela butiken. Mejeriavdelningen är ny, inredningen i frukt och grönt-avdelningen samt brödavdelningen är ny. Nya kylar och frysar kommer halvera energiförbrukningen. Johannes Ekström ser tydligt framför sig vad moderniseringen kommer innebära.

− Butiken kommer kännas mycket mer modern och den kommer kännas såväl fräschare som ljusare. Vi kommer jobba mycket med matinspiration och satsa extra hårt på färskvaror, både i form av färdigmat till lunchkunden, och för att tilltala middagskunden. Sedan har vi även ökat sortimentsbredden rejält i de flesta varugrupperna.

En av de största förändringarna i butiken är den kommande varmmatsbuffén som öppnar i augusti, samt ett utökat sortiment av färdiga portioner, som Johannes tror kommer innebära ett lyft för alla som bor och jobbar i centrala Kungsbacka.

− Vi ligger mitt i centrum och har skolor, vuxenutbildning och massor av arbetsplatser runt om oss. Det känns riktigt kul att vi kommer kunna erbjuda en varmmatsbuffé till alla som bor och verkar i stan.

Invigningen av nya Hemköp Kungsbacka Torget sker på torsdag, den 13 juni. I butiken kommer det firas med olika aktiviteter, fika och bra priser.

Om Hemköp
Hemköp vill göra livet enklare för alla matälskare som vill äta gott varje dag. Vi utmanar för att ligga i framkant inom hållbarhet och utvecklar ständigt ett attraktivt erbjudande med butiker i geografiskt viktiga lägen och e-handel för att ha marknadens nöjdaste kunder. Inom Hemköp finns totalt cirka 200 butiker runt om i Sverige. Hemköp ingår tillsammans med Tempo i Hemköpskedjan som är en del av Axfood AB.

För mer information kontakta gärna:
Johannes Ekström, Handlare Hemköp Kungsbacka Torget
E-mail: johannes.ekström@hemkop.se, telefon: 0708 76 91 03

Jenny Pedersén, Kommunikationschef Hemköpskedjan
E-mail: jenny.pedersen@hemkop.se, telefon: 0766 29 26 59

Hemköp chat icon