Denna matiga sallad bjuder på vackra färger och härliga smaker. Krispiga grönsaker möter len färskostkräm med smak av vitlök och örter, tillsammans med god varmrökt lax. Tack vare bönsalladen får du i dig mycket protein.
Om ni föredrar laxen varm så kan ni värma den några minuter i en form i ugnen.
15 min
13 ingredienser
Köpklart recept för totalt
109,25 kr
Bönsallad
2 fp
svarta bönor
2 msk
olivolja
1 msk
balsamvinäger
1.5 tsk
dijonsenap
0.5 tsk
sambal
0.5 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1 st
paprika
250 g
körsbärstomat
60 g
salladsmix
Färskostkräm
150 g
färskost vitlök & örter
1 msk
vatten
300 g
lax
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
Bönsallad
2 fp
svarta bönor
2 msk
olivolja
1 msk
balsamvinäger
1.5 tsk
dijonsenap
0.5 tsk
sambal
0.5 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1 st
paprika
250 g
körsbärstomat
60 g
salladsmix
Färskostkräm
150 g
färskost vitlök & örter
1 msk
vatten
300 g
lax
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
Förbered: Ta fram en serveringsskål och en skål till krämen. Ställ fram alla ingredienser.
Bönsallad: Blanda sköljd bönorna och blanda med olivolja, balsamvinäger, dijonsenap, sambal oelek, salt och svartpeppar i serveringsskålen.
Tärna paprika och halvera körsbärstomater. Vänd ner grönsakerna och salladsmix i skålen med bönorna.
Färskostkräm: Rör ihop färskost vitlök & örter och vatten i skålen.
Bryt sönder varmrökt lax över salladen och servera med färskostkrämen.
Köpklart recept för totalt
109,25 kr
Köpklart recept för
109,25 kr