Körsbär är vackert röda och frestande till både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Här kommer ett underbart recept på bruschetta med getost, körsbär, vitlök, honung och färsk timjan.
15 min
9 ingredienser
Köpklart recept för totalt
205,45 kr
4 skivor
surdegsbröd eller lantbröd
5 msk
olivolja (ca. 3 + 2 dl)
2 st
vitlöksklyftor
150 g
Chavroux bredbar getost
20 st
färska körsbär
1 tsk
flytande honung
1 nypa
flingsalt
1 nypa
nymalen svartpeppar
3 kvistar
färsk timjan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
4 skivor
surdegsbröd eller lantbröd
5 msk
olivolja (ca. 3 + 2 dl)
2 st
vitlöksklyftor
150 g
Chavroux bredbar getost
20 st
färska körsbär
1 tsk
flytande honung
1 nypa
flingsalt
1 nypa
nymalen svartpeppar
3 kvistar
färsk timjan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
1. Pensla bröden med olivolja och grilla dem ett par minuter på hög värme på båda sidor. Skala vitlöken och dela den på mitten, gnid sedan klyftorna mot de grillade brödytorna så de tar smak.
2. Dela körsbären på mitten och kärna ur dem. Lägg dem i en skål och ringla över olivolja och honung. Smaka av med flingsalt och svartpeppar.
3. Bred på getosten och toppa med körsbären. Dekorera med lite färsk timjan.
Köpklart recept för totalt
205,45 kr
Köpklart recept för
205,45 kr