Bruschetta med getost och körsbär

Körsbär är vackert röda och frestande till både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Här kommer ett underbart recept på bruschetta med getost, körsbär, vitlök, honung och färsk timjan.

15 min

9 ingredienser


Köpklart recept för totalt

205,45 kr

Bruschetta med getost och körsbär
  • 4 skivor

    surdegsbröd eller lantbröd

  • 5 msk

    olivolja (ca. 3 + 2 dl)

  • 2 st

    vitlöksklyftor

  • 150 g

    Chavroux bredbar getost

  • 20 st

    färska körsbär

  • 1 tsk

    flytande honung

  • 1 nypa

    flingsalt

  • 1 nypa

    nymalen svartpeppar

  • 3 kvistar

    färsk timjan

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein och laktos

Ingredienser

  • 4 skivor

    surdegsbröd eller lantbröd

  • 5 msk

    olivolja (ca. 3 + 2 dl)

  • 2 st

    vitlöksklyftor

  • 150 g

    Chavroux bredbar getost

  • 20 st

    färska körsbär

  • 1 tsk

    flytande honung

  • 1 nypa

    flingsalt

  • 1 nypa

    nymalen svartpeppar

  • 3 kvistar

    färsk timjan

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein och laktos

Gör så här

1. Pensla bröden med olivolja och grilla dem ett par minuter på hög värme på båda sidor. Skala vitlöken och dela den på mitten, gnid sedan klyftorna mot de grillade brödytorna så de tar smak.

2. Dela körsbären på mitten och kärna ur dem. Lägg dem i en skål och ringla över olivolja och honung. Smaka av med flingsalt och svartpeppar.

3. Bred på getosten och toppa med körsbären. Dekorera med lite färsk timjan.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

205,45 kr

Köpklart recept för

205,45 kr