En snabb, enkel och god middag med färdig pulled pork i hamburgarebröd. Serveras med en utsökt, syrlig och krämig coleslaw på äpple och disjonsenap.
15 min
14 ingredienser
Köpklart recept för totalt
201,53 kr
4 st
brioche hamburgerbröd
400 g
pulled pork
2 st
tomater, skivade
1 st
rödlök, skivad
1 fp
sötpotatis
1 fp
sallad
COLESLAW
1 dl
crème fraiche
1 msk
majonnäs
2 msk
äppelcidervinäger
2 tsk
dijonsenap
3 krm
salt, efter smak
2 krm
peppar, efter smak
400 g
kålmix, morot/vitkål/rödkål
1 st
äpple, grovrivet
4 st
brioche hamburgerbröd
400 g
pulled pork
2 st
tomater, skivade
1 st
rödlök, skivad
1 fp
sötpotatis
1 fp
sallad
COLESLAW
1 dl
crème fraiche
1 msk
majonnäs
2 msk
äppelcidervinäger
2 tsk
dijonsenap
3 krm
salt, efter smak
2 krm
peppar, efter smak
400 g
kålmix, morot/vitkål/rödkål
1 st
äpple, grovrivet
1. Blanda crème fraiche och majonnäs med vinäger och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
2. Vänd ner kål, äpple och lök. Blanda.
3. Rosta bröden och fyll med coleslaw och pulled pork.
4. Servera med exempelvis sallad, tomat, rödlök och sötpotatispommes.
Köpklart recept för totalt
201,53 kr
Köpklart recept för
201,53 kr