Hemköp

Pulled pork burgare med coleslaw

En snabb, enkel och god middag med färdig pulled pork i hamburgarebröd. Serveras med en utsökt, syrlig och krämig coleslaw på äpple och disjonsenap.

15 min

Pulled pork burgare med coleslaw

Ingredienser

  • 4 st
    brioche hamburgerbröd
  • 400 g
    pulled pork
  • 2 st
    tomater, skivade
  • 1 st
    rödlök, skivad
  • 1 fp
    sötpotatis
  • 1 fp
    sallad

COLESLAW

  • 1 dl
    crème fraiche
  • 1 msk
    majonnäs
  • 2 msk
    äppelcidervinäger
  • 2 tsk
    dijonsenap
  • 3 krm
    salt, efter smak
  • 2 krm
    peppar, efter smak
  • 400 g
    kålmix, morot/vitkål/rödkål
  • 1 st
    äpple, grovrivet

Gör så här

1. Blanda crème fraiche och majonnäs med vinäger och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.

2. Vänd ner kål, äpple och lök. Blanda.

3. Rosta bröden och fyll med coleslaw och pulled pork.

4. Servera med exempelvis sallad, tomat, rödlök och sötpotatispommes.

4 portioner

226,48 kr
Hemköp chat icon