300 g laxfilé
200 g skalade räkor
MARINAD:
1 röd chili
2 msk olivolja
3 lime, saften
salt och svartpeppar
CEVICHEGRÖNSAKER:
1 tomat
½ rödlök
1 avokado
2 dl hackad, färsk ananas
3 msk hackad koriander
Allergiinformation
fisk eller skaldjur
Ingredienser
300 g laxfilé
200 g skalade räkor
MARINAD:
1 röd chili
2 msk olivolja
3 lime, saften
salt och svartpeppar
CEVICHEGRÖNSAKER:
1 tomat
½ rödlök
1 avokado
2 dl hackad, färsk ananas
3 msk hackad koriander
Allergiinformation
fisk eller skaldjur
Gör så här
1. Skär fisken i kuber (ca 1x1 cm) Skala räkorna.
2. Blanda ihop allt till marinaden och blanda med lax och räkor. Låt stå kallt ca 3 timmar.
3. Tärna grönsakerna och blanda med fisken. Vänd ner grovhackad koriander. Servera i skål eller portionsglas.