Hemköp

Kabanoss med coleslaw på kyckling

Få mer smak på korven genom att lägga på en matig röra. Det här receptet bjuder på en god kabanoss i briochebröd med en coleslaw på kyckling, gräddfil, vitkål och jalapeño. 

30 min

Kabanoss med coleslaw på kyckling

Ingredienser

  • 1 pk
    smal kabanoss
  • 4 st
    brioche korvbröd
  • 2 st
    kycklingbröstfiléer
  • st
    gul lök
  • 1 st
    lagerblad
  • 1 l
    vatten
  • 0.25 st
    finstrimlat vitkålshuvud
  • 1 st
    finstrimlad rödlök
  • 0.5 dl
    inlagd jalapeño
  • 2 st
    rivna morötter
  • 1 dl
    majonnäs
  • 1 dl
    gräddfil
  • 0.5 kruka
    kruspersilja
  • 0.5 tsk
    salt
  • 1 tsk
    svartpeppar

Gör så här

1. Koka kycklingbrösten 20 minuter i vatten med lagerblad och lök.

2. Repa kycklingen med två gafflar och låt svalna.

3. Blanda vitkål, rödlök, jalapeño, morötter och repad kyckling med majonnäs och gräddfil. Smaka av med salt och peppar, toppa med hackad persilja.

Tips! Det fina med korv är just att du kan välja vilka tillbehör du vill. I det här receptet föreslår vi pickels, senap, ketchup och lite tabasco.

4 portioner

264,60 kr
Hemköp chat icon