60 min
Portioner: 6
1 förp Jägarbacon
1 förp chorizo Garant
1 förp färskkorv nöt Garant
1 burk vita bönor i tomatsås
250 g körsbärstomater
6 ägg
3 msk matolja
gräslök
AMERIKANSKA PANNKAKOR MED SPENAT:
2 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 msk socker
1 krm salt
2 ½ dl mjölk (3%)
2 msk smält smör
1 ägg
35 g babyspenat
smör till stekning
1. Stek korvar och extra rökt bacon så att fettet smälter. Använd fettet och stek äggen perfekta i det.
2. AMERIKANSKA PANNKAKOR MED SPENAT: Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget.
3. Vispa till en slät smet. Mixa allra sist ner bladspenat.
4. Stek i smör på muurikkan ca 1 ½ minut på varje sida.
Servera gärna med lönnsirap.