Dillomelett

Väldigt lätt att laga, fast med en ganska avancerad smak. En supergod och mättande omelett, med färsk dill och smakrik chèvre som sätter alla möjliga prickar över i:n. Recept från Martina Haag i samarbete med Hemköp.

10 min

8 ingredienser


Köpklart recept för totalt

108,80 kr

Dillomelett
  • 4 st

    ägg

  • 1 msk

    vatten

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    svartpeppar (helst från kvarn)

  • 250 g

    halverade körsbärstomater

  • 1 msk

    smör

  • 50 g

    chèvre

  • 1 kruka

    dill

Allergiinformation

ägg

Ingredienser

  • 4 st

    ägg

  • 1 msk

    vatten

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    svartpeppar (helst från kvarn)

  • 250 g

    halverade körsbärstomater

  • 1 msk

    smör

  • 50 g

    chèvre

  • 1 kruka

    dill

Allergiinformation

ägg

Gör så här

1. Knäck äggen i en skål, tillsätt vatten och salt och några tag med pepparkvarnen. Vispa om ganska slött så att omeletten blir marmorerad istället för jämn.

2. Smält smör i en stekpanna och häll i äggblandningen när smöret slutat att fräsa. Stek på medelvärme.

3. Lägg på tomater, bitar av chèvre och dill. Lossa omeletten försiktigt från kanten.

4. Servera omeletten öppen eller dubbelvikt.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

108,80 kr

Köpklart recept för

108,80 kr