Dillomelett
Väldigt lätt att laga, fast med en ganska avancerad smak. En supergod och mättande omelett, med färsk dill och smakrik chèvre som sätter alla möjliga prickar över i:n. Recept från Martina Haag i samarbete med Hemköp.
10 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
77,85 kr
4 st
ägg
1 msk
vatten
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar (helst från kvarn)
250 g
halverade körsbärstomater
1 msk
smör
50 g
chèvre
1 kruka
dill
Allergiinformation
ägg
Ingredienser
4 st
ägg
1 msk
vatten
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar (helst från kvarn)
250 g
halverade körsbärstomater
1 msk
smör
50 g
chèvre
1 kruka
dill
Allergiinformation
ägg
Gör så här
1. Knäck äggen i en skål, tillsätt vatten och salt och några tag med pepparkvarnen. Vispa om ganska slött så att omeletten blir marmorerad istället för jämn.
2. Smält smör i en stekpanna och häll i äggblandningen när smöret slutat att fräsa. Stek på medelvärme.
3. Lägg på tomater, bitar av chèvre och dill. Lossa omeletten försiktigt från kanten.
4. Servera omeletten öppen eller dubbelvikt.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
77,85 kr
Köpklart recept för
77,85 kr