Fiskpinnetacos med tartarsås

Barnfavorit som älskas av hungriga middagsgäster i alla storlekar. Fiskpinnar i tortilla med en snabb tartarsås, vad kan gå fel? Recept från Mathias Dahlgren i samarbete med Hemköp.

15 min

11 ingredienser


Köpklart recept för totalt

123,70 kr

Fiskpinnetacos med tartarsås
  • 8 st

    fiskpinnar

  • 1 msk

    olja till stekning

  • 1 nypa

    salt

  • 8 st

    små mjuka tortillabröd

  • 8 blad

    grön sallad

  • 1 st

    citron (i ca. 4 st klyftor)

  • 1 knippe

    hackad gräslök

TARTARSÅS

  • 1 dl

    majonnäs

  • 2 dl

    fint skuren, avrunnen pickels

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    svartpeppar

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg

Ingredienser

  • 8 st

    fiskpinnar

  • 1 msk

    olja till stekning

  • 1 nypa

    salt

  • 8 st

    små mjuka tortillabröd

  • 8 blad

    grön sallad

  • 1 st

    citron (i ca. 4 st klyftor)

  • 1 knippe

    hackad gräslök

TARTARSÅS

  • 1 dl

    majonnäs

  • 2 dl

    fint skuren, avrunnen pickels

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    svartpeppar

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg

Gör så här

1. Blanda majonnäs och pickels till en sås. Smaka av med salt och peppar.

2. Stek fiskpinnarna i olja i medelvarm panna tills de är gyllene och frasiga. Salta lätt.

3. Lägg ut tortillabröden och täck dem med gröna salladsblad. Klicka ut tartarsås mitt på varje bröd och ”fäst” en fiskpinne i såsen. Strö gräslök över och bjud en citronklyfta till.

Tips! Jättehungriga? Stoppa fler fiskpinnar i varje tortilla!



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

123,70 kr

Köpklart recept för

123,70 kr