Barnfavorit som älskas av hungriga middagsgäster i alla storlekar. Fiskpinnar i tortilla med en snabb tartarsås, vad kan gå fel? Recept från Mathias Dahlgren i samarbete med Hemköp.
15 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
123,70 kr
8 st
fiskpinnar
1 msk
olja till stekning
1 nypa
salt
8 st
små mjuka tortillabröd
8 blad
grön sallad
1 st
citron (i ca. 4 st klyftor)
1 knippe
hackad gräslök
TARTARSÅS
1 dl
majonnäs
2 dl
fint skuren, avrunnen pickels
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
8 st
fiskpinnar
1 msk
olja till stekning
1 nypa
salt
8 st
små mjuka tortillabröd
8 blad
grön sallad
1 st
citron (i ca. 4 st klyftor)
1 knippe
hackad gräslök
TARTARSÅS
1 dl
majonnäs
2 dl
fint skuren, avrunnen pickels
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
1. Blanda majonnäs och pickels till en sås. Smaka av med salt och peppar.
2. Stek fiskpinnarna i olja i medelvarm panna tills de är gyllene och frasiga. Salta lätt.
3. Lägg ut tortillabröden och täck dem med gröna salladsblad. Klicka ut tartarsås mitt på varje bröd och ”fäst” en fiskpinne i såsen. Strö gräslök över och bjud en citronklyfta till.
Tips! Jättehungriga? Stoppa fler fiskpinnar i varje tortilla!
Köpklart recept för totalt
123,70 kr
Köpklart recept för
123,70 kr