Fiskpinnetacos med tartarsås
Barnfavorit som älskas av hungriga middagsgäster i alla storlekar. Fiskpinnar i tortilla med en snabb tartarsås, vad kan gå fel? Recept från Mathias Dahlgren i samarbete med Hemköp.
15 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
108,75 kr
8 st
fiskpinnar
1 msk
olja till stekning
1 nypa
salt
8 st
små mjuka tortillabröd
8 blad
grön sallad
1 st
citron (i ca. 4 st klyftor)
1 knippe
hackad gräslök
TARTARSÅS
1 dl
majonnäs
2 dl
fint skuren, avrunnen pickels
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
Ingredienser
8 st
fiskpinnar
1 msk
olja till stekning
1 nypa
salt
8 st
små mjuka tortillabröd
8 blad
grön sallad
1 st
citron (i ca. 4 st klyftor)
1 knippe
hackad gräslök
TARTARSÅS
1 dl
majonnäs
2 dl
fint skuren, avrunnen pickels
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
Gör så här
1. Blanda majonnäs och pickels till en sås. Smaka av med salt och peppar.
2. Stek fiskpinnarna i olja i medelvarm panna tills de är gyllene och frasiga. Salta lätt.
3. Lägg ut tortillabröden och täck dem med gröna salladsblad. Klicka ut tartarsås mitt på varje bröd och ”fäst” en fiskpinne i såsen. Strö gräslök över och bjud en citronklyfta till.
Tips! Jättehungriga? Stoppa fler fiskpinnar i varje tortilla!
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
108,75 kr
Köpklart recept för
108,75 kr