4 portabellosvampar
1 röd tärnad paprika
1 tärnad aubergine
1 tärnad zucchini
1 liten finhackad gul lök
2 msk olivolja
½ dl riven parmesanost
salt och peppar
FYLLNING:
1 gul tärnad paprika
1 röd tärnad paprika
1 tärnad aubergine
1 tärnad zucchini
1 liten finhackad gul lök
2 msk olivolja
½ dl riven parmesanost
salt och peppar
Allergiinformation
mjölkprotein
Ingredienser
4 portabellosvampar
1 röd tärnad paprika
1 tärnad aubergine
1 tärnad zucchini
1 liten finhackad gul lök
2 msk olivolja
½ dl riven parmesanost
salt och peppar
FYLLNING:
1 gul tärnad paprika
1 röd tärnad paprika
1 tärnad aubergine
1 tärnad zucchini
1 liten finhackad gul lök
2 msk olivolja
½ dl riven parmesanost
salt och peppar
Allergiinformation
mjölkprotein
Gör så här
1. Sätt ugnen på 200°.
2. Ta bort foten på svampen, tärna och spara till fyllningen. Lägg hattarna i en ugnsform, ringla olivolja över, krydda med salt och peppar. Baka ca 15 minuter.
3. Stek grönsakerna, blanda med parmesanost och smaka av med salt och peppar.
4. Fyll portabellosvampen och gratinera ca 10 minuter.