15 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
224,76 kr
400 g
brysselkål
2 msk
olivolja
1 st
pressad vitlöksklyfta
1 st
tärnat rött äpple
1 kruka
timjan
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
500 g
gnocchi
1 st
skivad rödlök
2 dl
crème fraiche
50 g
riven parmesan
400 g
brysselkål
2 msk
olivolja
1 st
pressad vitlöksklyfta
1 st
tärnat rött äpple
1 kruka
timjan
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
500 g
gnocchi
1 st
skivad rödlök
2 dl
crème fraiche
50 g
riven parmesan
1. Ansa och halvera brysselkålen. Stek i olivolja på medelhög värme till gyllene och lagom mjuka, ca 5 minuter. Tillsätt vitlök, äpple och örter och krydda med salt och peppar.
2. Koka gnocchin enligt anvisningarna på paketet, häll av i durkslag och lägg ner i stekpannan tillsammans med skivad rödlök. Fräs tills gnocchin fått lite färg.
3. Toppa med crème fraiche och hyvlad parmesan.
Köpklart recept för totalt
224,76 kr
Köpklart recept för
224,76 kr