Hemköp

Gnocchi med brysselkål

15 min

Gnocchi med brysselkål

Ingredienser

  • 400 g
    brysselkål
  • 2 msk
    olivolja
  • 1 st
    pressad vitlöksklyfta
  • 1 st
    tärnat rött äpple
  • 1 kruka
    timjan
  • 1 nypa
    salt
  • 1 nypa
    svartpeppar
  • 500 g
    gnocchi
  • 1 st
    skivad rödlök
  • 2 dl
    crème fraiche
  • 50 g
    riven parmesan

Gör så här

1. Ansa och halvera brysselkålen. Stek i olivolja på medelhög värme till gyllene och lagom mjuka, ca 5 minuter. Tillsätt vitlök, äpple och örter och krydda med salt och peppar.

2. Koka gnocchin enligt anvisningarna på paketet, häll av i durkslag och lägg ner i stekpannan tillsammans med skivad rödlök. Fräs tills gnocchin fått lite färg.

3. Toppa med crème fraiche och hyvlad parmesan.

15 portioner

139,53 kr
Hemköp chat icon