4 gösfiléer med skinn
salt och peppar
1 msk smör och rapsolja
1 bukett broccoli
1 dm purjolök
1 påse bladspenat
1 ask körsbärstomater
2 msk smör och rapsolja
500 g färskpotatis
1 dl hollandaise, färdig
1 liten vitlöksklyfta, pressad
Ingredienser
4 gösfiléer med skinn
salt och peppar
1 msk smör och rapsolja
1 bukett broccoli
1 dm purjolök
1 påse bladspenat
1 ask körsbärstomater
2 msk smör och rapsolja
500 g färskpotatis
1 dl hollandaise, färdig
1 liten vitlöksklyfta, pressad
Gör så här
1. Skär broccoli och purjolök i skivor. Halvera tomaterna.
2. Smaksätt den färdiga hollandaisen med lite pressad vitlök.
3. Stek hastigt grönsakerna, blanda ner bladspenaten och halverade tomater.
4. Halstra eller grilla gösen med skinnsidan nedåt och servera med tillbehören.