Isbergssallad, avokado och rädisor utgör basen i denna grillade sallad. Serveras tillsammans med picklad honungsmelon, grillad citrondressing och toppas med fetaostsmul för trevligt crunch.
30 min
FETAOSTSMUL
GRILLAD CITRONDRESSING
PICKLAD HONUNGSMELON
1. Smula fetaost och blanda med panko, vitlök och tomatpuré. Lägg på en plåt och baka lätt gyllene ca 5–8 minuter i 225°. Låt svalna.
2. Dela avokadon och ta bort skalet, grilla snittytan ca 3 minuter.
3. Kvarta isbergssallad och grilla snabbt ca 1 minut på snittytorna.
4. Grilla rädisorna ca 2–3 minuter.
5. DRESSING: Grilla en delad citron tills den fått mycket färg, pressa juice och blanda med olja, socker, salt och peppar.
6. Picklad honungsmelon: Skala och tärna melonen, blanda samman pickleslagen och häll över melonen.
7. Strössla fetasmulet på de grillade grönsakerna och toppa med dressing.
4 portioner